Вийду і твою сім'ю знищу – підозрюваний у зґвалтуванні в Кагарлику погрожував жертві
Категорія
Україна
Дата публікації

Вийду і твою сім'ю знищу – підозрюваний у зґвалтуванні в Кагарлику погрожував жертві

Вийду і твою сім'ю знищу – підозрюваний у зґвалтуванні в Кагарлику погрожував жертві

Скандал зі зґвалтуванням в Кагарлику, який спровокував чимало протестів за відставку глави МВС Арсена Авакова, продовжує набирати обертів, адже жертва не боїться ділитися з українцями деталями того жахливо дня, коли над нею 10 годин знущалися у відділі поліції. Нещодавностало відомо, що Микола Кузів – один з поліцейських, затриманих за знущання над жінкою у відділку, вже раніше домагався потерпілу. Дівчина розповіла, що Кузів погрожував їй і вона досі його боїться. Варто зазначити, що нездоровий інтерес з боку поліцейського дівчина помітила ще задовго до знущань у відділку. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

За словами потерпілої, Кузів приходив у дім до її сусіда, який згодом підвозив дівчину до відділку.

"Він до мене підійшов, взяв за підборіддя та каже: "Подивись мені в очі. Якщо, каже, я тобі подзвоню, якщо ти до мене не вийдеш, то ти знаєш, де я роблю, ти знаєш, що я можу зробити, ти завжди мені даси". Так домагався мене", - розповіла жертва.

Під час знущань у райвідділку Кузів також постійно погрожував жінці. Саме тому вона спочатку і боялась усе розповісти. Навіть, коли копи-нелюди опинились за ґратами, дівчина не перестала боятися.

"Страшно, ми всі тут налякані. Я думаю, що вийде цей Микола чи Сергій, приїде та й вб'є – мене або мою родину. Він же казав, вийду – тебе і твою сім’ю знищу", - стверджує жінка.

За словами потерпілої, вона – не перша жертва Кузіва та Сулими. Начебто її матері відомо про знущання над хлопцем, якого теж били, проте він побоявся писати заяву. Також є постраждалі дівчата й у Кагарлику.

"Та треба десь з цього села виїжджати, це точно. Батько каже, та не бійся, нічого не буде. Але я боюся. В мене немає ані роботи, ані захисту", - зізнається дівчина.

Окрім того, що важливо розуміти, постраждалій не проводили належного огляду одразу після трагедії. Медики в Обухові, зізнілася жінка, не робили це, аби не мати проблем.

"– Тобто, у вас не було огляду? – Ні, не дивились мене.
– А коли вам зробили огляд? – Я не ходила ще, так і не ходила, тут не хочуть робити, бо немає ні документів, нічого".

За словами дівчини, паспорт у неї забрали поліцейські, коли знущалися у відділку: куди він міг зникнути - вона не знає.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Зеленський пояснив,  чому Авакова не відправляють у відставку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?