Війна ДНР з ЛНР: в Україні дали веселу пораду Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Війна ДНР з ЛНР: в Україні дали веселу пораду Росії

Війна ДНР з ЛНР: в Україні дали веселу пораду Росії

Український політтехнолог Олексій Голобуцький прокоментував інформацію про те, що між бойовиками ДНР і ЛНР може початися війна, порадивши російським військам знаходиться в цей час по обидва боки конфлікта.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Голобуцького.


"Безлер спрогнозував війну між ДНР і ЛНР". Непогано б. І обов'язково щоб російські війська були і там і там. Припустимо, буряти за ЛНР, а чеченці за ДНР ", - написав політтехнолог.


Читайте також: Ватажки ДНР бояться перевороту: з'явилося відео гучної заяви


Користувачі мережі його підтримали.


Сергій Ядвічук

: "Ставки, тоталізатор, букмекери... мабуть, в цьому і полягає секрет розвитку економіки гордих республік".


Ігор Гливинський

: "Як же так, два братні народи? Напевно гуманітарку не поділять".


Olga Zinenko

: "І тріснув світ навпіл, димить розлом".



Олена Укроповна

: "Так і бачу репортаж ньюсів: Голодні ігри, озброєний батл за наступну гуманітарку, тільки один сьогодні отримає цистерну дизпалива і камаз боєприпасів.."


Як відомо, Безлер в 2014-му році був ватажком бойовиків, які контролювали Горлівку. "Біс" став відомий розстрілами українських військових, а також тортурами по відношенню до цивільного населення.


Як повідомляв ONLINE.UA,

на Донбасі бойовики так званої ДНР готуються захопити "ЛНРівців" і об'єднати "республіки" в одне "державне утворення", при цьому бойовики так званої ЛНР видали місцевим жителям дивне пояснення з приводу відключення Києвом водопостачання

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?