Війна між Україною та РФ: яку мудру пораду дав українцям Далай-лама
Категорія
Світ
Дата публікації

Війна між Україною та РФ: яку мудру пораду дав українцям Далай-лама

Війна між Україною та РФ: яку мудру пораду дав українцям Далай-лама
Джерело:  online.ua

Нещодавно українські журналісти та освітяни прибули до індійського міста Дармсала – домівки Далай-лами, передає ONLINE.UA з посиланням на журналістку Анастасію Рінгіс.

На думку мудреця, майбутнє України "залежить від сусіда" – і це треба прийняти. За його словами, "Україна і Росія, хочете цього чи ні, будуть жити поруч".

Відомо, що ця експедиція була організована спільнотою відповідального вчительства EdCamp Ukraine у межах програми обміну кращими освітніми практиками "ЕдМандри". Зустріч українців із Далай-ламою тривала півтора години.

"Я привезла йому в подарунок маленький сувенір кримськотатарську тамгу, він поцілував, притулив до лоба і повернув мені зі словами "Come back home",– розповіла журналістка.

Присутні на зустрічі розповіли, що Далай-лама щиро цікавиться та співпереживає всьому, що відбувається з Україною та українцями. Українці говорили про дітей, освіту та її роль під час війни, корупцію, гендерну рівність, боротьбу та мир.

"На цій планеті вам доведеться жити поряд. Ваше майбутнє залежить від Росії, і ви бачите – певною мірою Росія потребує України. Тож думайте реалістично, ширше, а не лише "я, я, я". Воюйте, але з любов’ю в серці", – порадив Далай-лама.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в розвідці США зробили тривожний прогноз щодо дій Росії в Україні. Там заявили, що Росія продовжить військову, політичну та економічну дестабілізацію України для того, щоб пошкодити зусиллям Києва по інтеграції в ЄС і посилення зв’язків з НАТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?