Війна на Донбасі: бойовики обстрілюють позиції ЗСУ, є загиблий і поранені
Категорія
Події
Дата публікації

Війна на Донбасі: бойовики обстрілюють позиції ЗСУ, є загиблий і поранені

Війна на Донбасі: бойовики обстрілюють позиції ЗСУ, є загиблий і поранені

За минулу добу, 23 квітня, бойовики продовжують вести вогонь по позиціях сил АТО на Донбасі, в результаті чого один український воїн загинув, ще двоє отримали поранення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Зазначається, що за минулу добу ворог 34 рази обстріляв опорні пункти Збройних Сил України. На Донецькому напрямку, вогнем мінометів калібру 120-мм та 82-мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів противник накривав позиції українських військ у районі Троїцького. По захисниках Авдіївки ворог гатив зі 120-мм мінометів, протитанкових гранатометів та кулеметів великих калібрів. По оборонцях Пісків, Луганського та Новоселівки Другої, вів вогонь з мінометів калібру 82-мм та гранатометів. Опорні пункти українських підрозділів під шахтою «Бутівка» та Невельським обстрілював з гранатометів, великокаліберних кулеметів, а поруч Зайцевого – зі стрілецької зброї. Крім того, по захисниках Луганського били з озброєння БМП, а в районі Авдіївки активно діяли ворожі снайпери.

Читайте також: Відверто провокаційні заяви: в штабі АТО відповіли на звинувачення бойовиків ЛНР у підриві авто ОБСЄ

На Приморському напрямку, вогнем мінометів калібру 82-мм та протитанкових гранатометів противник накривав позиції ЗСУ поруч Тарамчука та Мар`їнки. Озброєння БТР, автоматичні гранатомети та кулемети великих калібрів ворог застосував поблизу Гнутового, а стрілецьку зброю поруч Широкиного. Морських піхотинців під Водяним та Павлополем обстрілювали ворожі снайпери.

На Луганському напрямку, з мінометів калібру 82-мм, гранатометів та великокаліберних кулеметів ворог гатив по позиціях у районі Новозванівки. Опорні пункти поблизу Станиці Луганської накривав вогнем БМП та гранатометів, а озброєння БТР та автоматичні гранатомети застосував поруч Новоолександрівки. З гранатометів та стрілецької зброї противник бив по оборонцях Валуйського.

Як повідомляв ONLINE.UA, 23 квітня в районі Світлодарської дуги снайпер бойовиків ДНР підстрелив українського військового.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?