Війна на Донбасі: експерт розповів, як Сурков заважав Путіну
Категорія
Світ
Дата публікації

Війна на Донбасі: експерт розповів, як Сурков заважав Путіну

Війна на Донбасі: експерт розповів, як Сурков заважав Путіну
Джерело:  24 канал

Колишній помічник президента РФ Владислав Сурков свідомо гальмував переговори щодо Донбасу та пошуки компромісу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

На думку очільника правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимира Фесенка, Сурков завжди повставав проти реінтеграції ОРДЛО в Україну. Він намагатиметься вплинути на ситуацію навіть після відставки.

"Сурков – агресивний українофоб. Агресивний представник імперської російської позиції. Для нього України не існує. Що Путін, що Сурков не сприймають Україну як націю. Вважають, що це помилка історії і деформація. Через це Путін і Сурков не розуміють і ніколи не зрозуміють Україну. Відповідно, не можуть вибудувати адекватну політику щодо України", - вважає Фесенко.

Експерт зауважив, що загострення на Донбасі у лютому можуть свідчити про наміри Суркова впливати на ситуацію у майбутньому. Нещодавня спроба наступу — це встромляння палок у колеса процесу врегулювання.

Як повідомляв ONLINE.UA, скандальна відставка Суркова стала приводом для його інтерв'ю, в якому той скористався можливістю вилити порцію бруду на Україну. Цікаво, що в Кремлі на кожну його тезу відповіли спростуванням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?