Війна на Донбасі: Лукашенко зробив гучні заяви про вибори і розмову з Путіним
Категорія
Світ
Дата публікації

Війна на Донбасі: Лукашенко зробив гучні заяви про вибори і розмову з Путіним

Війна на Донбасі: Лукашенко зробив гучні заяви про вибори і розмову з Путіним
Джерело:  ТАРС

Президент Білорусі Олександр Лукашенко на прес-конференції для російських регіональних ЗМІ зробив ряд гучних заяв про Україну і вибори на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter "Радіо Свобода".
Так Лукашенко, коментуючи українсько-російський конфлікт, заявив, що "переможців в цій бійні не буде", і закликав президента РФ Володимира Путіна шукати вихід.
Також президент Білорусі сказав, що його країна готова організувати вибори в Донбасі і охороняти кордон Росії та України на спірних ділянках.
Крім того, Лукашенко зазначив, що в Білорусь через кордон з Україною потрапляють незаконна зброя і вибухові речовини, повідомляє ТАСС.
"Нам доводиться грудьми закривати 1200 кілометрів кордону з Україною, тому що потоком іде зброя, вибухівка. Ми їх вже затримуємо не тільки на кордоні, але і на залізничному вокзалі (в Мінську). Нам дуже непросто", - сказав політик.
Читайте також: У Лукашенка відкрито готуються до гібридної атаки Путіна: з'явилися подробиці
За словами президента Білорусі, "весь потік, який раніше переміщався із заходу на схід через Прибалтику, Білорусь та Україну, сьогодні хлинув через Білорусь".
"З одного боку, це добре. А з іншого, це вимагає великих зусиль і витрат, щоб утримувати тут безпеку", - заявив політик.
Також Лукашенко заявив, що не стане нападати на Україну.
У мережі сміються. Особливо насмішила користувачів мережі заява Лукашенка про готовність охороняти кордон з Україною.






Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Лукашенко підірвав мережу, заявивши, що за часів Радянського союзу Калінінградська область була фактично білоруською територією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?