Війна на Донбасі: названо співвідношення солдат Росії і місцевих бойовиків
Категорія
Політика
Дата публікації

Війна на Донбасі: названо співвідношення солдат Росії і місцевих бойовиків

Війна на Донбасі: названо співвідношення солдат Росії і місцевих бойовиків
Джерело:  online.ua

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука заявив, що кількість російських військових на Донбасі складає приблизно 30%, а решта - це ніким не контрольовані угруповання і сепаратисти.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112 Україна.
"Це приблизно, за різними оцінками, 30% від комбатантів, які знаходяться на території України. Решта 30% - це так звані "козачки" і різного роду угруповання, які часто ніким не контрольовані. І 30% - це залишки громадян України, які зі зброєю в руках продовжують воювати проти української влади", - заявив заступник міністра.

Читайте також: З'явився список російських солдатів і найманців, убитих на Донбасі в 2016-му
Раніше в Генштабі заявляли, що на Донбасі воюють 34 тисячі бойовиків і російських солдатів, з них приблизно 7 тисяч - це кадрові військові РФ.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Тука заявив, що процес звільнення окупованих територій Донбасу від бойовиків і російських військових почнеться восени 2017.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?