Війна на Донбасі: розвідка розповіла про пияцтво і наркоманію серед бойовиків
Категорія
Події
Дата публікації

Війна на Донбасі: розвідка розповіла про пияцтво і наркоманію серед бойовиків

Війна на Донбасі: розвідка розповіла про пияцтво і наркоманію серед бойовиків
Джерело:  online.ua

У бойовиків угруповань ДНР і ЛНР проблеми з алкоголем і наркотиками, які загострилися у зв'язку зі святкуванням 23 лютого Дня захисника Вітчизни.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Читайте також: Сайт української розвідки майстерно розвеселив соцмережі: з'явилися фото
23-26 лютого ватажки бойовиків оголосили вихідні дні, однак для припинення вживання наркотичних речовин та алкоголю найбільш схильних до цього бойовиків відправили на передові позиції під приводом необхідності посилення.
У той же час деякі терористи почали святкувати заздалегідь - 21 лютого від передозування наркотиками помер ватажок "7 окремої мотострілкової бригади" бойовиків ЛНР, що базуються в районі населеного пункту Брянка Луганської області.
Також розвідка фіксує почастішання випадків дезертирства зі зброєю так званих козаків з окупованого Донбасса в Росію. Так з 20 лютого ведуться пошуки двох груп козаків.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в розвідці інформували, що серед бойовиків так званої ДНР зростає кількість небойових втрат.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?