Війна на Донбасі: штаб АТО повідомив тривожні новини
Категорія
Події
Дата публікації

Війна на Донбасі: штаб АТО повідомив тривожні новини

Війна на Донбасі: штаб АТО повідомив тривожні новини

Протягом 14 березня бойовики на Донбасі влаштували 106 обстрілів українських позицій, в результаті яких були поранені семеро бійців.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.
"Ситуація в районі проведення АТО ускладнюється, кількість обстрілу позицій Збройних сил України збільшується. Російськими терористичними військами все більше використовується зброя, яка, згідно з Мінським домовленостями повинна була бути відведено від лінії зіткнення", - підкреслили військові.
Також у повідомленні зазначено, що з 106 обстрілу 44 велися з використанням мінометів, два – з танків і один раз – з артилерії калібру 122 мм.
Читайте також: Я тут знайшов те, що шукав: з'явилося відео щемливої солдатської пісні в зоні АТО
Найбільше обстрілів було на Маріупольському напрямку. Бойовики обстріляли з мінометів українські позиції в районі Водяного, Павлополя і Гнутово. За Мар'їнці вів вогонь танк, по Водяному, Широкіно і Березовому - БМП. Біля Гнутово, Новомихайловки і Широкіно активізувалися снайпери.
На Донецькому напрямку гаряче було в районі Авдіївки – бойовики били по українським укріплень з кулеметів, гранатометів різних систем, мінометів і танка. По позиціях сил АТО біля Зайцево, Досвідченого, шахти Бутівки, Луганського, Троїцького та Кам'янки сепаратисти били з гранатометів і мінометів. Біля Луганського також відкривали вогонь артилерії калібром 122 мм.
На Луганському напрямку по опорним пунктам ЗСУ біля Кримського бойовики били з мінометів калібру 120 мм, гранатометів і кулеметів. По силам АТО біля Новоолександрівка, Жовтого і Новозвановки стріляли снайпери.
Як повідомляв ONLINE.UA за попередню добу, 13 березня, на Донбасі було зафіксовано 97 обстрілів, внаслідок яких загинув один український військовий, ще 8 отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?