Війна на Донбасі: сили АТО понесли нові втрати
Категорія
Події
Дата публікації

Війна на Донбасі: сили АТО понесли нові втрати

Війна на Донбасі: сили АТО понесли нові втрати
Джерело:  online.ua

За минулу добу в зоні АТО на Донбасі 3 українських військових загинули, 2 бійців отримали поранення.
Про це поінформував речник МОУ з питань АТО Олександр Мотузянік, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "112 Україна".
Всі загиблі полягли в результаті мінометного обстрілу в районі Красногоровки, ще один боєць там же отримав поранення. Також один військовий був поранений в районі Верхньоторецька.
Спікер зазначає, що на Донбасі різко збільшилася кількість обстрілів з боку бойовиків, в тому числі на луганському і маріупольському напрямках.
Зокрема, на луганському напрямку ворог порушив режим припинення вогню в Попаснянському, Новоайдарському та Станично-Луганському районах. Гаряче було в районі Новозванівки і Новоалександрівки, де бойовики неодноразово вели мінометний вогонь. Також міномети застосовувалися в районі Троїцького і Кримського.
Всього ворог випустив 77 мін.
На донецькому напрямку триває протистояння в Авдіївці. Майже кожен обстріл супроводжувався вогнем з мінометів калібром 82 і 120 міліметрів або гранатометів. Всього бойовики випустили 158 мін.
На маріупольському напрямі кількість обстрілів було найбільше - 39. Бойовики застосовують міномети, 122-і 152-мм артилерію і танки. Особливо неспокійно у Широкиному. Жаркувато також поблизу Водяного, Талаківки і Красногорівки. У той же час в районі Мар'їнки зафіксована лише одна провокація в кінці доби.
Всього на напрямку окупанти випустили 45 артснарядів і 380 мін.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі з'явилося потужне відео, на кадрах якого показано обстріл українських позицій бойовиками в районі промзони Авдіївки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?