Війна на Донбасі: священик розповів про справжнє диво
Категорія
Події
Дата публікації

Війна на Донбасі: священик розповів про справжнє диво

Війна на Донбасі: священик розповів про справжнє диво
Джерело:  online.ua

Священик української греко-католицької церкви, капелан Микола Мединський розповів про справжнє диво, яке побачив у зоні АТО на Донбасі.


Історію, яка сталася з ним під час перебування в районі Мар'їнки, він повідав в інтерв'ю ONLINE.UA.


"Мені хлопці принесли зі зруйнованої, розбитої будівлі, де був, я не знаю, чи то якийсь гараж, чи що... Якась будівля там була. І хлопці знайшли ікону Христа. Ікона — не на дереві, не на полотні, а викарбувана на металі. Чеканка на мідному листі великому. І в іконі — щось біля 30 дірок від осколків. Вони принесли: "Отче, що робити? Ми не могли його лишити під ногами, щоб топталися..." Ми його поклали в кімнаті, де ми молилися", - розповів священик.


Читайте також: Обстріл на Донбасі: очевидець розповів про сатанізм "руського миру"


"Я побачив її назву — "Я рани ваші взяв на себе". І там, на іконі, очі в Ісуса — якісь такі, зболіло-призиваючі. Коли дивишся в очі Христа і на ті рани, скажу, без перебільшення, нанесені осколками, воно якось аж починаєш розуміти, що Христос призиває нас. Призиває нас до каяття. Призиває нас до змін — перш за все, у своєму серці. І я бачу назву тієї ікони "Я рани ваші взяв на себе", - додав Мединський.


"Я трохи не встиг завершити рамку з ящиків фронтових. Ця ікона завелика, аби її возити по фронту, як ми возимо "Богородицю Єднання". Тому я собі придумав інше. У мене є багато навідувань по інших парафіях з такими реколекціями, і я думаю, що коли я буду їхати на фронт, в тій церкві, де буду перед виїздом, залишатиму цю ікону на той місяць, що буду в АТО. Залишатиму, щоб люди намолювали саму ікону. І щоб дивилися на те, що робить війна — не тільки з людиною, а й з духовними цінностями. І, я думаю, дуже багато людей усвідомить. Дуже в багатьох десь там всередині заворушиться якась, знаєте, така нотка небайдужості, - зазначив капелан.



Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Росія, не розбираючись, знищує і фанатів ДНР, і патріотів України - очевидець про бої на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?