Війна на Донбасі: Турчинов заявив про важливу подію
Категорія
Політика
Дата публікації

Війна на Донбасі: Турчинов заявив про важливу подію

Війна на Донбасі: Турчинов заявив про важливу подію

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов привітав українців з  Новим роком  і заявив, що в минулому, 2016 році, Україна не поступилася ворогові ні метром землі на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Турчинова.
"У 2016 році, вперше за три роки війни, ми не поступились жодним метром своєї землі агресорові. Навіть навпаки, крок за кроком, системно виштовхуємо їх з нашої території. Це лише початок, і наступний, 2017 рік, повинен бути роком наших перемог, нашої єдності та зростання сили й міці України!", - написав він.
Читайте також: Новорічне привітання Порошенко: з'явилися повний текст і відео
Секретар РНБО побажав українцям у 2017 році миру, достатку і процвітання.
"Новий рік – це завжди надія на оновлення і зміни, це завжди очікування чудес та святкове піднесення. Бажаю, щоб 2017 Новий рік для вас сповнився добрими справами, яскравими подіями, позитивними емоціями та новими здобутками. Нехай він увійде у ваші оселі з миром, достатком та процвітанням", - зазначив Турчинов.
Як повідомляв ONLINE.UA,  прем'єр-міністр Володимир Гройсман зворушливо привітав українців з Новим роком і подякував їм за роботу, терпіння, тепло і надію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?