Війна на Донбасі: у штабі АТО розповіли про нові обстріли
Категорія
Події
Дата публікації

Війна на Донбасі: у штабі АТО розповіли про нові обстріли

Війна на Донбасі: у штабі АТО розповіли про нові обстріли

Протягом доби 5 квітня в зоні АТО на Донбасі бойовики влаштували 29 обстрілу українських позицій, в результаті яких двоє бійців ЗСУ отримали поранення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.
За даними військових, найбільшу активність бойовики виявляли на Маріупольському напрямку. Так, з мінометів калібру 82мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів вони вели вогонь в районі Красногорівки, а опорні пункти під Павлополем і Водяним обстрілювали з гранатометів і великокаліберних кулеметів.
Захисників Мар'їнки обстрілював з гранатометів і стрілецької зброї, а під Новотроїцьким, Красногоровкой і Водяним активно діяли ворожі снайпери.
Читайте також: Війна на Донбасі: в мережі розповіли про нелегкі будні саперів: з'явилися фото
На Донецькому напрямку найбільше обстрілів сталося під Авдіївка: протягом доби бойовики відкривали вогонь з мінометів калібру 82мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. Захисників Зайцево і Пісків ворог обстрілював з кулеметів і стрілецької зброї, також вели вогонь ворожі снайпери.
На Луганському напрямку з мінометів калібру 120 мм були обстріляні позиції поблизу Сизого, а з станкових протитанкових гранатометів вівся вогонь по захисникам Новоолександрівки.
Українські військові, незважаючи на провокації, відповідь вогонь не відкривали.
Як повідомляв ONLINE.UA, 5 квітня стало відомо, що українці на Донбасі збили безпілотник бойовиків з маркуванням ФСБ Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?