Війна на Донбасі: у Трампа видали прямі звинувачення на адресу Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Війна на Донбасі: у Трампа видали прямі звинувачення на адресу Росії

Війна на Донбасі: у Трампа видали прямі звинувачення на адресу Росії
Джерело:  online.ua

Віце-президент США Майкл Пенс заявив, що Америка буде робити все необхідне для того, щоб Росія несла відповідальність за свої дії на Донбасі й виконувала мінські домовленості.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  112 Україна.
"Потрібно домогтися, щоб Росія виконувала мінські угоди, починаючи з деескалації ситуації. І я хочу сказати, що США і надалі вимагатимуть, щоб Росія несла відповідальність", - сказав він в ході Мюнхенської конференції з безпеки.
Читайте також: Американський друг України зробив жорстку заяву про Росію
Він також підкреслив, що в ситуації, коли РФ перекроїла міжнародні кордони, США разом зі своїми ключовими партнерами зроблять все, щоб прийняти інші екстрені заходи для підтримки НАТО.
"Що стосується Росії, вона повинна нести відповідальність за свої дії в Україні", - цитує Пенса  Європейська правда.
Він також назвав неприпустимою спробу РФ змінити кордони в Європі.
Як повідомляв ONLINE.UA,  канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила, що робота "нормандського формату" повинна бути продовжена, поки не буде досягнуто довгострокове припинення вогню на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?