Війна на Донбасі: Україна зазнала нових втрат
Категорія
Україна
Дата публікації

Війна на Донбасі: Україна зазнала нових втрат

Війна на Донбасі: Україна зазнала нових втрат
Джерело:  online.ua

Міністерство оборони України підтвердило інформацію про двох поранених військовослужбовців у зоні ООС. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційне представництво установи.

З початку поточної доби - 20 вересня - бойовики здійснили до 12:00 чотири обстріли. Саме під цими ударами опинилися згадані бійці на Донбасі. Їх евакуювали до медичних закладів для відповідної допомоги.

На Донеччині ситуація загострилася вранці. Приблизно о 08:00 "заговорили" ворожі кулемети та різноманітні гранатомети. Обстріл під населеним пунктом Новотроїцьке тривав близько години.

Паралельно з цим інцидентом ще один стався на позиціях Об'єднаних сил неподалік від Новогнатівки. Бойовики під Красногорівкою атакували українських захисників протягом 15 хвилин - з 10:40 до 10:55.

Наразі українська сторона цілком контролює ситуацію на лінії зіткнення.

Як повідомляв ONLINE.UA, загалом за добу у четвер, 19 вересня, ворожі підрозділи відзначилися 13 обстрілами. Штаб ООС констатував напружену ситуацію. Противник на Донбасі використав зброю, що заборонена мінськими домовленостями. Протягом дня жоден військовослужбовець не отримав поранень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?