Війна на Донбасі: українських бійців активно обстрілюють з мінометів
Категорія
Події
Дата публікації

Війна на Донбасі: українських бійців активно обстрілюють з мінометів

Війна на Донбасі: українських бійців активно обстрілюють з мінометів
Джерело:  online.ua

Бойовики так званих ДНР-ЛНР 17 квітня станом на 18:00 вже 22 рази обстріляли позиції українських бійців АТО на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.
Читайте також: Великдень в АТО: як військові відзначали свято святої, з'явилося відео
Стало відомо, що бойовики активно використовують міномети різних калібрів для обстрілу українських позицій. При цьому один боєць АТО отримав бойову травму.
Особливо гаряче було на Приморському напрямку, де ворог використав міномети калібру 82-мм і 120-мм
"Тут, вогнем мінометів 120-мм калібру і озброєння БМП, противник накривав захисників Новогригорівка. З гранатометів різних систем обстрілював захисників Широкиного, Водяного, Талаківки і Павлополя. По опорних пунктах у районі Чермалика вів вогонь з мінометів калібру 82-мм, а поруч Мар'їнки і Водяного застосував кулемети великого калібру. Поблизу Талаковки і Водяного активізувалися ворожі снайпери", - йдеться в повідомленні.
"На Донецькому напрямку, по позиціях в районі населеного пункту Авдіївка противник застосував 82-міліметрові міномети, гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети. На Луганському напрямку російсько-окупаційні підрозділи з мінометів калібру 120-мм і 82-мм били по захисникам Катеринівки", - повідомили в штабі.
Як повідомляв ONLINE.UA, на Великдень бойовики так званих ДНР-ЛНР 22 рази обстріляли українські позиції, поранивши двох бійців АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?