Війна на Донбасі: в Авдіївці склалася критична ситуація
Категорія
Події
Дата публікації

Війна на Донбасі: в Авдіївці склалася критична ситуація

Війна на Донбасі: в Авдіївці склалася критична ситуація

У прифронтовій Авдіївці практично закінчилися запаси питної води через припинення роботи Донецької фільтрувальної станції.
Про це заявив глава Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
"Води в резервуарах Авдіївки залишилося максимум на дві подачі в мережу. Попередні шість днів воду в місто подавали за графіком. Готуємо місто до автономного забезпечення водою", - підкреслив він.
Також Жебрівський додав, що "в приватному секторі розставили додатково п'ять резервуарів ємністю по 1 кубометру".

Читайте також: В Авдіївці ліквідували серйозні наслідки обстрілу
Крім того, в школах і інших соціальних об'єктах Авдіївки встановлено 34 резервуари для питної води, а також відпрацьовується можливість закупівлі ще 10 резервуарів.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про зупинку роботи Донецької фільтрувальної станції внаслідок обстрілів 24 лютого і пошкодження хлоропроводу.
Пізніше бойовики заявили про захоплення цієї станції підрозділами українських добровольців, але незабаром спростували власний фейк.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?