Війна на Донбасі: в Росії дали прогноз на залишок зими
Категорія
Події
Дата публікації

Війна на Донбасі: в Росії дали прогноз на залишок зими

Війна на Донбасі: в Росії дали прогноз на залишок зими
Джерело:  online.ua

Російський військовий оглядач Павло Фельгенгауер вважає, що зима в зоні АТО на Донбасі пройде в поточному військовому режимі перестрілок і сутичок, без розгортання масштабних боїв.


Таку думку  Фельгенгауер висловив в інтерв'ю ONLINE.UA.


Відповідаючи на питання, як довго може тривати така, як зараз, інтенсивність війни на Донбасі, експерт сказав: «Є і бої, наприклад, те, що було на Світлодарській дузі».


При цьому, на його думку, це була "розвідка боєм".


Читайте також:  Кремль викрили в серйозній військовій дурниці: з'явився яскравий приклад


«Зараз воювати можна, можна проводити широкомасштабні операції. А будуть воювати, або все буде на рівні перестрілок і сутичок? Швидше за все, не будуть воювати», - вважає Фельгенгауер.


«Хоча, гарантію дати не можу, так як не беру участі в формуванні оперативних планів. А якби брав участь, то вам би не сказав. Але як аналітик вважаю, що зимовий бойовий сезон пройде в теперішньому режимі», - додав експерт.


Читайте  повний текст інтерв'ю на ONLINE.UA: Росія повним ходом готується до війни, вже відома ключова дата - військовий експерт з РФ


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?