Війна на Донбасі: в штабі АТО відзвітували про прогрес і постраждалих
Категорія
Події
Дата публікації

Війна на Донбасі: в штабі АТО відзвітували про прогрес і постраждалих

Війна на Донбасі: в штабі АТО відзвітували про прогрес і постраждалих
Джерело:  online.ua

За останню добу, 6 серпня, в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі зафіксували зменшення кількості обстрілів з боку проросійських бойовиків.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Читайте також: Розбушувалися наші: стало відомо про новий інцидент на Світлодарській дузі

Відзначається, що всього за добу терористи провели 18 обстрілів Збройних сил України, в результаті чого постраждало двоє бійців АТО.

Бойовики стріляли з мінометів 82 і 120 мм калібру, гранатометів і стрілецької зброї по Водяному, Павлополю і Широкино. Також в Широкино випустили щонайменше 18 снарядів з РСЗВ. Крім того, вели вогонь по Новоолександрівці і Новотошківському на Луганському напрямку.

Один з українських захисників постраждав в результаті обстрілу Водяного, в той час як другий був поранений під час обстрілу Новотроїцького. "У відповідь сили АТО накрили бойовиків щільним вогнем з великокаліберних кулеметів", - підкреслили в штабі АТО.

Як повідомляв ONLINE.UA, минулого тижня в зоні АТО фіксували зниження кількості обстрілів до 21 за добу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?