Війна на Донбасі: військові повідомили про нові втрати
Категорія
Події
Дата публікації

Війна на Донбасі: військові повідомили про нові втрати

Війна на Донбасі: військові повідомили про нові втрати

В зоні АТО на Донбасі за упродовж 17 березня бойовики влаштували 112 обстрілів; четверо українських військових загинули, ще троє отримали поранення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.
На Маріупольському напрямку відбулися обстріл з мінометів калібру 120 мм та артилерійських установок калібру 122 мм позицій українських військ під Лебединським, Широкіно, Гнутово і Водяним. Опорні пункти під Талаківкою і Чермаликом потрапили під вогонь мінометів калібру 120 мм.
Позиції під Мар'їнкою та Красногорівкою бойовики обстрілювали з гранатометів і мінометів калібру 82 і 120 мм, а також застосували артилерійські системи калібру 122 і 152 мм.
Читайте також: Купуємо патрони за свої гроші: снайпер АТО розповів про нюанси війни
На Донецькому напрямку бойовики обстрілювали позиції ВСУ під Авдіївкою з важкого озброєння, танків та мінометів калібру 120 мм. Під обстріл потрапив мікрорайон старої Авдіївки.
Позиції під Опитним і Новгородським бойовики обстріляли з мінометів калібру 82 мм, а під Луганським – з артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів, БМП і гранатометів. Під Верхньоторецьким і Невельським по позиціях сил АТО також вели вогонь міномети.
На Луганському напрямку окупанти вели вогонь з мінометів і гранатометів в районі Новозванівки, Славного і Катеринівки.
Як повідомляв ONLINE.UA раніше стало відомо про загибель українського воїна, який підірвався на вибухівці, встановленої бойовиками на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?