Війна на Донбасі: волонтери показали фото малолітнього "ополченця"
Категорія
Події
Дата публікації

Війна на Донбасі: волонтери показали фото малолітнього "ополченця"

Війна на Донбасі: волонтери показали фото малолітнього "ополченця"

Волонтери показали фото малолітнього «ополченця» так званої ЛНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook фонду "Повернись живим".
"Ні як його звуть, ні скільки йому років, я не знаю. До 20-ти явно. Саме таких, як він, набирають зараз в свої ряди сепари Луганщини. Готують з них диверсійно-розвідувальні групи. І ні, це не бідні ошукані діти. Це майбутні або вже справжні вбивці і детонатори", - написали волонтери.

Читайте також: Обстріли сил АТО: розвідка оприлюднила свіжу інформацію зі стану ворога
"Війна завжди жорстока, і в ній завжди діє пропаганда і брехня. Але також завжди є вибір - боротися за своє, або за чуже і за гроші. Кожен вибирає по совісті. Але за свій вибір доводиться відповідати. І хочеться, щоб наші військові не постраждали від рук цих малолітніх дурнів", - додали у фонді.




Користувачі мережі прокоментували фото малолітнього сепаратиста.







Як повідомляв ONLINE.UA, президент Петро Порошенко заявив, що бойовики на Донбасі жодного дня не дотрималися режиму припинення вогню, який був впроваджений з 1 квітня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?