Війна на Донбасі: з'явилися дані про нові втрати сил АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Війна на Донбасі: з'явилися дані про нові втрати сил АТО

Війна на Донбасі: з'явилися дані про нові втрати сил АТО
Джерело:  online.ua

За добу 5 березня в результаті бойових дій в зоні АТО на Донбасі постраждало п'ять українських військовослужбовців.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-центру штабу АТО.


Читайте також: Сили АТО понесли нові втрати на Донбасі: з'явилися фото і розповідь про загиблого бійця


На Донецькому напрямку бойовики вели обстріл Луганського з танків, мінометів, БМП і артилерії 122 мм калібру, шахти Бутівки, Пєсков і Кам'янки з танків, Авдіївку, Майорськ, Троїцьке, Опитне, Невельське, Новгородське, Зайцеве і Піски зі стрілецької зброї, гранатометів і мінометів різного калібру. У той же час, в районі Невельського зафіксували роботу снайпера.


На Маріупольському напрямку терористи стріляли в районі Шіровіно, Водяного, Гнутово, Павлополю і Талаківки з великокаліберних кулеметів і мінометів, по Мар'їнці, Широкино і Водяному - з БМП і танків. Також з гранатометів вели вогонь близько Тарамчука, і близько Широкино стріляли з протитанкових ракетних комплексів.


На Луганському напрямку стріляли в районі Кримського, Богуславського і Новоолександрівки з мінометів 120 мм калібру, по Новозванівці, Троїцькому, Попасній і Станиці Луганській - зі стрілецької зброї і гранатометів.


В цілому за добу 5 березня в зоні АТО зафіксували 100 обстрілів, в результаті яких двох бійців АТО було поранено, ще троє отримали травми.


Як повідомляв ONLINE.UA,  за добу 4 березня в зоні АТО на Донбасі загинув один боєць ВСУ, ще 12 постраждали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?