Війна на Донбасі: з'явилися сумні новини
Категорія
Події
Дата публікації

Війна на Донбасі: з'явилися сумні новини

Війна на Донбасі: з'явилися сумні новини

Протягом 23 лютого бойовики на Донбасі здійснили 83 обстріли позицій українських військ, в результаті яких один військовий загинув, двоє бійців отримали поранення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.
Так, на Донецькому напрямку з танка бойовики неодноразово вели вогонь по Авдіївці. З мінометів різних калібрів обстрілювали Піски, Зайцево, Троїцьке і Кам'янку.
"З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї терористи обстрілювали Новгородське, Піски, Авдіївку, Верхньоторецьке, Новосьоловку, Луганське, Зайцево. Снайпер обстрілював наші позиції в районі Новгородського", - йдеться в повідомленні.


Читайте також: На Донбасі трагічно загинув український прикордонник: опубліковані подробиці

На

Луганському напрямку

з мінометів різних калібрів бойовики обстріляли Попасну і Новозванівку, а з гранатометів і великокаліберних кулеметів – Троїцьке, Кримське і Новоолександрівку. По Новозванівці вів вогонь БМП противника, а по Троїцькому – зенітні установки.


На

Маріупольському напрямку

з мінометів різних калібрів бойовики обстріляли Красногорівку, Новотроїцьке, Тарамчук, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї – Водяне, Павлопіль, Гнутово, Широкіно і Новотроїцьке. По Широкіно вів вогонь снайпер.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  стало відомо про смерть українського десантника, за життя котрого дві доби боролися лікарі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?