Війна на Донбасі: з'явилося тривожне повідомлення із зони АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Війна на Донбасі: з'явилося тривожне повідомлення із зони АТО

Війна на Донбасі: з'явилося тривожне повідомлення із зони АТО
Джерело:  online.ua

Протягом минулої доби, 20 жовтня, в зоні  АТО на Донбасі  бойовики обстріляли позиції українських військовослужбовців 41 разів, найбільш масштабні бої пройшли під Авдіївкою Донецької області


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку прес-центру штабу АТО в Facebook.


За інформацією штабу, на Донецькому напрямку українські позиції біля Авдіївки були обстріляні з танка, ствольної артилерії калібрів 152 мм і 122 мм, мінометів обох калібрів, а також зі стрілецької зброї, кулеметів і гранатометів.


На Луганському напрямку бойовики відкривали вогонь з кулеметів, гранатометів і стрілецької зброї.


На Маріупольському напрямку в Павлополі противник здійснив обстріл з кулеметів великого калібру, гранатометів і стрілецької зброї, а в районах Красногоровки, Широкино, Мар'їнки і Тамарчука укріплення сил АТО були обстріляні з мінометів калібрів 120 мм і 82 мм.


«На Луганському напрямку в напрямку Новозванівки і Трьохізбенки бойовики стріляли з кулеметів, гранатометів і стрілецької зброї, а в Станиці Луганській задіяли міномети 82 мм калібру», - сказано в повідомленні.


Як повідомляв ONLINE.UA, вночі  20 жовтня позиції українських військових під Станицею Луганською спробували атакувати диверсанти бойовиків так званої ЛНР, заявив прес-офіцер сектору "Луганськ" Дмитро Горбунов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?