Війна неминуча - Лукашенко приголомшив світ новим зізнанням
Категорія
Політика
Дата публікації

Війна неминуча - Лукашенко приголомшив світ новим зізнанням

Війна неминуча - Лукашенко приголомшив світ новим зізнанням
Джерело:  online.ua

Президент Білорусі Олександр Лукашенко, якого не визнає легітимним міжнародна спільнота, вирішив вкотре прокоментувати ситуацію в своїй країні. За словами скандального політика, його турбує не влада - він, мовляв, просто не хоче, щоб альтернативні сили порізали на шматки країну. Президент підкреслив, що його підтримують мільйони людей, і він побоюється, що якщо альтернативні сили прийдуть до влади, то поріжуть все на шматки, "почнуть різати простих людей і їхніх дітей". Він також неочікувано заявив, що продовження протестів проти чинної влади в Білорусі призведе до громадянської війни. Про це повідомляє  ONLINE.UA з посиланням на "Белта".

"Я напружуюся тільки з одного приводу: хочу захистити те, що ми створювали чверть століття своїми руками. Ми з руїн і попелу підняли цю країну. Ось що мене найбільше турбує. Не влада, як в Росії дехто каже: "Лукашенко посинілими пальцями тримається за владу". Я не хочу, щоб порізали на шматки мою країну, яку я ліпив на уламках імперії, і не хочу, щоб порізали чесних, порядних людей, які працювали на це. Це буде не люстрація, як дехто каже. Це буде різанина. І те, що відбулося в Україні, буде квіточками", - заявив скандальний політик.

Він також згадав про чиновників-зрадників, які вирвалися зараз В координаційну раду. Олександр Лукашенко відзначив, що в будь-якому суспільстві вистачає таких людей. Президент заявив, що завжди "намагався ставитися до них по-батьківськи" і підтримував на кар'єрному шляху.

"Потім здалося, що влада нахилилася, а може, вже й десь впала. І не тому, що він нарешті-то прокинувся або мати йому очі розкрила. Ні. Він побачив, що ця влада, напевно, впаде - треба бігти в іншу. Ось він і побіг. За чверть століття у мене таких випадків нехай і трохи, але було. Трохи, тому що влада завжди була тверда, а зараз їм у віртуальному світі здалося, що влада мало не лежить, тому можна про Лукашенко ноги витерти", - додав він.

Також Лукашенко озвучив нове попередження своєму народу.

"Війна неминуча, якщо населення республіки продовжить ламати один одного через коліно. Ось цього бути не повинно", - зазначив диктатор.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Л укашенко почав публічно погрожувати  санкціями країнам Балтії — Литві, Латвії та Естонії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?