Війна триває: новий "компромат" на Порошенка від побіжного нардепа розбурхав мережу
Категорія
Події
Дата публікації

Війна триває: новий "компромат" на Порошенка від побіжного нардепа розбурхав мережу

Війна триває: новий "компромат" на Порошенка від побіжного нардепа розбурхав мережу
Джерело:  online.ua

Побіжний депутат ВР від групи «Воля народу»  Олександр Онищенко  звинуватив президента Петра Порошенка в корупційних справах «безпрецедентного масштабу», про що він написав у своїй статті для Times.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Times.


«Я особисто був свідком, як президент Порошенко займається корупцією в масовому і безпрецедентному масштабі. За минулі три роки я особисто спостерігав, як Петро Порошенко краде сотні мільйонів доларів, запитуючи відкати від кожного контракту, пов'язаного з будь-яким державним підприємством в Україні», - пише Онищенко.


«Ті, хто відмовлявся платити відкати, розглядалися як нелояльні і цілеспрямовано і систематично піддавалися нападкам з боку уряду, точно так же, як і я», - заявляє депутат.


За словами Онищенка, Порошенко заявив йому, що він або підтримає поточний курс президента України, або йому доведеться відповідати на звинувачення Національного антикорупційного бюро.


Читайте також:  Юристи Порошенка зробили гучну заяву про компромат Онищенко


«Коли я відмовився піддатися цьому тиску, він пішов далі, сфабрикувавши кримінальні звинувачення, заарештував моїх адвокатів і підлеглих, захопив мій бізнес і змусив мене покинути мій будинок і країну, яку я люблю», - заявив Онищенко.


Відзначимо, Онищенко підозрюють в створенні корупційної «газової схеми», збиток від якої оцінили в три мільярди гривень.


На початку липня 2016 року з Онищенка була знята депутатська недоторканність, після чого він виїхав з країни, так як Верховна Рада дала дозвіл на його арешт.


При цьому в мережі висміяли «компромат» Онищенко на українського президента.



Жидобелополяк: Злодій кричить: "Тримайте злодія!"...




Antirashist: А ви теж читаєте "всесвітньо відомий журнал» Time, який друкує фальшивки агента ФСБ, який втік з України від кримінального пр.


х… краків: Брехати не гарно.


При цьому сепаратисти в соцмережах пишуть задоволені коментарі.




Як повідомляв ONLINE.UA, в грудні  в Міністерстві юстиції США заявили, що не мають наміру зустрічатися з нардепом від групи "Воля народу" Олександром Онищенком, який раніше заявив про передачу американським відомствам компромату на президента України Петра Порошенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?