Війна в Сирії: противники Путіна зробили важливу заяву
Категорія
Світ
Дата публікації

Війна в Сирії: противники Путіна зробили важливу заяву

Війна в Сирії: противники Путіна зробили важливу заяву
Джерело:  online.ua

Представники Вільної сирійської армії - одного з найбільших повстанських угруповань в Сирії - заявили про припинення діалогу про свою участь в мирних переговорах.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.
Повстанці припиняють підготовку до мирних переговорів до тих пір, поки урядові війська Сирії і їх союзники не припинять порушувати перемир'я.
У ССА відзначають, що найбільш часто перемир'я порушується на північний захід від столиці Сирії Дамаска, в долині Ваді-Барада, яка контролюється сирійською опозицією.

Читайте також: Союзник Путіна заявив про велику військову перемогу в Сирії

На цій ділянці урядові війська Сирії намагалися взяти під контроль нові території.
Сирійські повстанці також поставили під сумнів здатність Росії впливати на уряд Сирії під керівництвом президента САР Башара Асада і його союзників з метою дотримання умов перемир'я.
30 грудня, опівночі за місцевим часом, в Сирії набув чинності режим припинення вогню. При цьому перемир'я не охоплює терористичні угруповання "Ісламська держава" (ІД) і "Джебхат ан-Нусра", а також пов'язані з ними збройні формування.
Як повідомляв ONLINE.UA, стало відомо, які угруповання помірної опозиції, що контролюють значні території в північній і центральній частині Сирії, прийняли пропозицію президента РФ Володимира Путіна про перемир'я.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?