Війна з Росією: названий найнебезпечніший в цьому році місяць
Категорія
Світ
Дата публікації

Війна з Росією: названий найнебезпечніший в цьому році місяць

Війна з Росією: названий найнебезпечніший в цьому році місяць
Джерело:  online.ua

Російський військовий оглядач Павло Фельгенгауер спрогнозував, який місяць 2017 року стане найнебезпечнішим для України в контексті війни з РФ.


Свій прогноз  Фельгенгауер озвучив в інтерв'ю ONLINE.UA.


За його словами, підготовка РФ до великої війни йде повним ходом.


«Зараз готуються нові навчання "Захід-2017" (передбачають розгортання особового складу недавно відтвореної 1-ї Гвардійської танкової армії Західного військового округу на території Білорусі, що розцінюється як загроза для України, - ONLINE.UA). Підозрюю, що в навчаннях візьмуть участь 400-500 тисяч осіб», - розповів експерт.


«Це не означає, що буде війна, але підготовка РФ до великої регіональної війни йде повним ходом. Це точно не проти чотирьох батальйонів, які НАТО розгортає в Східній Європі. Контрольний термін тут - 15 серпня 2017 року», - продовжив Фельгенгауер.


Читайте також:  Війна на Донбасі: в Росії дали прогноз на залишок зими


Відповідаючи на питання, чому контрольний термін саме серпень 2017 року, експерт сказав: «Тоді закінчується будівництво залізниці, яка йде в обхід України».


«Це дозволить перекидати танкові сили з Центрального військового округу РФ в Південний. Треба розуміти, що залізниця - це основа мобільності російських військ», - пояснив Фельгенгауер.


«Серпень - хороший час для початку великої війни. Але це, звісно ж, не означає, що великий регіональний конфлікт почнеться в серпні 2017 року», - додав експерт.


Повний  текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Росія повним ходом готується до війни, вже відома ключова дата - військовий експерт з РФ

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?