Війни не боїться: що відомо про нового командувача ООС
Категорія
Україна
Дата публікації

Війни не боїться: що відомо про нового командувача ООС

Війни не боїться: що відомо про нового командувача ООС
Джерело:  online.ua

Відомий волонтер Роман Донік переконаний, що новопризначений командувач Об'єднаних сил Володимир Кравченко грамотний офіцер, який не боїться війни. Його призначення на цю посаду найімовірніше пов'язане з підвищенням Сирського, який до цього був командувачем ОС, передає ONLINE.UA.

Зазначається, що генерал-лейтенант Кравченко розпочинав службу на війні з оперативного командування. Так, спочатку війни на Донбасі він командував сектором А (Луганська область), а після цього – Оперативно-тактичним угрупованням.

"Офіцер грамотний. Простий в спілкуванні, в хорошому сенсі. Війни не боїться. З росіянами свої рахунки. Син і племінник з початку на війні. Племінник загинув", -  розповів волонтер.

Донік переконаний, що призначення Кравченка новим командувачем ООС навряд чи пов'язане з "заборонами вогню".

"Призначення швидше пов'язане з підвищенням Сирського, а не зі всякими заборонами вогню. Якби хотіли заборонити ведення вогню, прислали б Локоту (командувач військ оперативного командування "Північ" Сухопутних військ ЗСУ, – ред.). Всі хто в темі, пам'ятають тотальні заборони на відкриття вогню у відповідь і його істерики. Загалом, поки, панікувати немає причин. А там подивимося. Життя бентежне", – додав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, міністр закордонних справ України Павло Клімкін переконаний, що президент Росії Володимир Путін хоче знищити українську державність, а кривава війна на Донбасі є для нього одним із засобів досягнення цієї мети.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?