Вийшов тизер українського бойовика про князя Данила Галицького: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вийшов тизер українського бойовика про князя Данила Галицького: опубліковано відео

Вийшов тизер українського бойовика про князя Данила Галицького: опубліковано відео
Джерело:  YouTube

В Україні почалися зйомки історичного фільму про князя Данила Галицького та його часи під назвою "Король Данило". У мережі з'явився тизер картини.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал TrailersUA.
Режисером історичного бойовика виступив Тарас Химич, відомий своїм фільмом про УПА "Жива".
За словами режисера, фільм "Король Данило" - це екшн, блокбастер. Химич обіцяє видовищні масові бої і максимальне наближення до історичної епохи.
Читайте також: Названо дату старту нової "Гри престолів": опубліковано відео
"Це позитивна історія. Це історія, яка сталася давно, але на цій землі, де ми живемо. Воно безпосередньо стосується всіх нас", - сказав творець фільму.
У фільмі буде показано не тільки фігуру князя (короля) Данила, але і потужну імперію - Київську Русь.
"Ми вибрали кілька локацій і на одній з них ми навіть хочемо побудувати таке тодішнє містечко, хочемо створити середовище. Тобто одна локація на Прикарпатті, це буде для побудови міста. Але ми хочемо також знімати і на центральній Україні, і на Поділлі, тому що ця ж держава була велика, вона не обмежувалася тільки Галичиною чи Волинню, це фактично Київська Русь", - пояснив режисер.
Як відомо, розраховуючи на західних союзників у протистоянні з Ордою, князь Данило Галицький у 1253 році погодився прийняти від Папи Римського королівський титул.


Прем'єра "Короля Данила" намічена на 2018 рік.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі з'явився перший трейлер українського фільму жахів "Лиса Гора", який заснований на реальних подіях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?