Вийшов трейлер нової частини фільму "Форсаж": з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вийшов трейлер нової частини фільму "Форсаж": з'явилося відео

Вийшов трейлер нової частини фільму "Форсаж": з'явилося відео
Джерело:  YouTube

В мережі представлений перший трейлер  бойовика "Форсаж 8" з Віном Дізелем в головній ролі. Вихід картини запланований на 12 квітня 2017 року.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ролик, опублікований в YouTube.
Після невеликого тізера, в мережі опублікований повноцінний трейлер, з якого можна дізнатися відразу кілька цікавих моментів.
Читайте також: У мережу виклали перший трейлер продовження "Людини павука": з'явилося відео
Трейлер знятий в стилі останніх частин бойовика. У ньому продемонстровано безліч вибухів, а також стрілянина, і погоні на автомобілях.
Відзначимо, не дивлячись на те, що сьома частина франшизи ознаменувалася трагедією,  загибеллю актора Пола Уокера, питання про продовження було очевидним. Виконавець головної ролі і продюсер Він Дізель заявив, що місцем дії вперше стане Нью-Йорк, і сам Пол Уокер мріяв про те, щоб «Форсаж 8» був знятий.
Крім Віна Дизеля в стрічці також знімаються: Дуейн Джонсон, Джейсон Стейтем, Мішель Родрігес і Скотт Іствуд. Режисером фільму виступив Фелікс Гері Грей.


Нагадаємо, що американська медіафраншиза "Форсаж" випускається з 2001 року і є найприбутковішим проектом студії Universal. Сьома частина бойовика зібрала $1,5 млрд, в той час як всі частини в цілому зібрали понад $3,8 млрд.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі був опублікований другий трейлер бойовика "Три ікси: Повернення Ксандера Кейджа" з американським актором зіркою "Форсажа" Віном Дізелем в головній ролі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?