Вийшов видовищний трейлер супергеройського бойовика "Вічні" з Анджеліною Джолі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вийшов видовищний трейлер супергеройського бойовика "Вічні" з Анджеліною Джолі

Вийшов видовищний трейлер супергеройського бойовика "Вічні" з Анджеліною Джолі
Джерело:  online.ua

Студія Marvel випустила фінальний трейлер нового супергеройського бойовика "Вічні", одну з головних ролей в якому зіграла Анджеліна Джолі. Глядачі вже скоро побачать, що відбувалося на Землі після подій, показаних в найбільш касовій в історії екранізації коміксів "Месники 4: Фінал".

Джерело: Youtube-канал Marvel

Прем'єра фільму "Вічні" повинна була відбутися ще в минулому році, але її перенесли через пандемію коронавіруса, як і багато інших фільмів. У 2021 році в прокат картина вийде 4 листопада. Очікується, що проєкт стане частиною нової фази в розвитку кіновсесвіту Marvel.

У фінальному трейлері автори показали, хто такі нові супергерої, чим вони займалися останні кілька тисяч років і чому вони не завадили Таносу знищити половину Всесвіту. Раса могутніх прибульців продемонструвала свої неймовірно сильні і унікальні здібності, якими заінтригували глядачів.

Фінальний трейлер "Вічні" - відео

"Вічні" - сюжет, актори і ролі

Новий фільм про супергероїв - це історія про расу безсмертних істот, які тисячі років жили на Землі і доглядали за людьми, захищаючи їх від монстрів-девіантів, але про їх існування ніхто не знав. У новій епічній історії представники раси вічних розкриють себе і втрутяться в хід історії після подій в останніх "Месниках".

Інтерес до картини приваблює не тільки сюжет, а й зірковий склад, починаючи з режисерки. Фільм "Вічні" зняла володарка двох "Оскарів" Хлоя Чжао, режисерка кращого фільму 2020 року "Земля кочівників". Головні ролі в картині зіграли:

  • Анджеліна Джолі,

  • Сальма Хайек,

  • Кумейл Нанджіані,

  • Кіт Герінґтон,

  • Річард Медден,

  • Джемма Чан.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?