Війська Путіна на Донбасі: СБУ видала нові фотодокази
Категорія
Події
Дата публікації

Війська Путіна на Донбасі: СБУ видала нові фотодокази

Війська Путіна на Донбасі: СБУ видала нові фотодокази
Джерело:  online.ua

Служба Безпеки України задокументувала черговий факт присутності військ президента Росії Володимира Путіна на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку прес-служби СБУ в Facbook.
«Під час зачистки «сірої зони» в районі н.п. Славне Мар'їнського району Донецької області оперативники СБУ задокументували факт, який в черговий раз підтверджує присутність військовослужбовців збройних сил Російської Федерації на території України», - сказано в повідомленні.
Відзначається, що оперативники відпрацьовували інформацію про присутність в «сірій зоні» диверсійної групи бойовиків так званої ДНР.
«Правоохоронці виявили на території частину обгорілого портфеля десантника (з маркуванням ЗАТ «БШГК» м. Богородська РД-54 ТО 90-04-03-93 арт. 3451-ПУ -БШ 4 серпня). Ранець є елементом бойового спорядження військовослужбовців ЗС РФ, про що вказує клеймо фабрики-виробника і колірна гама, яка використовується в російській армії», - сказано в повідомленні.

Читайте також: Bellingcat довів десятки військових ударів Росії по Україні: з'явилося відео
Також співробітники СБУ виявили короб зі стрічками і патронами калібру 7,62 мм загальною кількістю 200 одиниць, дві гранати (Ф-1, РГД-5), протипіхотну міну МОН-50 і індивідуальний перев'язувальний пакет.
В СБУ також публікують відповідні фотографії.
Як повідомляв ONLINE.UA, міжнародна група розслідувань Bellingcat представила нову доповідь, в якій говориться про артилерійські обстріли території Донбасу, які велися з боку Росії влітку 2014 року.










Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?