Війська РФ обстріляли пожежну частину в Херсоні — є загиблі та поранені
Категорія
Україна
Дата публікації

Війська РФ обстріляли пожежну частину в Херсоні — є загиблі та поранені

Війська РФ обстріляли пожежну частину в Херсоні — є загиблі та поранені
Джерело:  online.ua

6 січня російські війська обстріляли другу пожежну частину за два дні в Херсоні. Відомо про загиблих та постраждалих.

Джерело: ОП, ДСНС

Російські війська обстріляли пожежну частину у Херсоні

Зафіксовано не менше 4 вибухів. Поруч з обстріляною пожежною частиною горів будинок у приватному секторі, - повідомили в ОП.

Є загиблі та поранені, проте їхня кількість поки невідома.

Попередній обстріл пожежної частини у Херсоні стався 5 січня. Люди не постраждали.

Ситуація у Херсонські області 5

За інформацією ОВА, за 5 січня російські окупанти 58 разів обстріляли територію Херсонщини з артилерії, РСЗВ, мінометів та танків.

Херсон армія РФ атакувала 14 разів – під ворожим вогнем опинилися житлові квартали міста. Ворожі снаряди влучили в пожежну частину, приватні та багатоквартирні будинки.

Минулої доби через російські обстріли загинули 6 людей, 4 жителі Херсонщини отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Серед загиблих – 12-річний хлопчик. Його росіяни вбили разом із мамою та татом у власній оселі, коли обстріляли Берислав, - повідомили в ОВА.

За 4 січня російські окупанти 41 раз обстріляли територію Херсонщини. Херсон обстріляли 9 раз. Ворожі снаряди влучили в приватні та багатоквартирні будинки.

3 людей отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?