Війська РФ обстріляли житлові квартали Харкова "Градів" — є загиблі та поранені
Категорія
Україна
Дата публікації

Війська РФ обстріляли житлові квартали Харкова "Градів" — є загиблі та поранені

Війська РФ обстріляли житлові квартали Харкова "Градів" — є загиблі та поранені
Джерело:  online.ua

28 лютого окупаційні війська РФ почали обстрілювати житлові квартали Харкова, зокрема мікрорайони Олексіївка, Салтівка, Павлополь, там проживає більше 1 млн людей.

Джерело: Антон Геращенко  у Facebook, мер Харкова Ігор Терехов

Харків обстріляли з Градів

Харківська міська рада повідомила, що після останнього обстрілу міста Харкова до лікарень надійшло 15 військових та 16 цивільних із пораненнями різного ступеня тяжкості. Одна цивільна померла.

Оскільки обстріл закінчився нещодавно, кількість поранених може змінитися, а кількість загиблих буде повідомлено пізніше.

Йдуть обстріли в жилі масиви. Тільки що був обстріл. У нас 15 поранених військових, 16 місцевих поранено, одна жінка загинула. Це попередня інформація, ми ще не розуміємо, скільки загиблих, - повідомив мер міста Терехов.

За даними волонтерки Наталії Попової поки відомо про 3 загиблих.

На Олексіївці пошкоджені газопроводи.

Харків — це невід'ємна частина України! Ми будемо робити так і всі місцеві мешканці це підтримують, ми зібралися в єдиний кулак. Ми будемо стояти до кінця за Україну, - наполіг мер.

Близько 10 ранку 28 лютого армія РФ вже обстрілювала Харків, зокрема Салтівку. Відомо про двох загиблих цивільних.

Харків знаходить під контролем України

Станом на 28 лютого Харків під контролем Збройних сил України. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Всю ніч відбивали наступ, знищували колони вже на підходах до позицій ще до того, як вони змогли завдати артилерійських обстрілів міста. Місто під контролем. Велика кількість диверсійних груп, - повідомив Синєгубов.

Вчора вся техніка, яка зайшла в Харків, була знищена, понад 20 диверсантів були заблоковані у школі, їх знищено.

Був випадок, коли одному українському військовому здалися семеро російських військових.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?