Війська РФ перетнули кордон з анексованим Кримом
Категорія
Україна
Дата публікації

Війська РФ перетнули кордон з анексованим Кримом

Війська РФ перетнули кордон з анексованим Кримом
Джерело:  online.ua

За інформацією Державної прикордонної служби, військові РФ перетнули адмінмежу між Херсонською областю та анексованим Кримом.

Джерело: Facebook-сторінка Державної прикордонної служби

Військові РФ ведуть наступ з анексованого Криму 

Наразі через адмінмежу з півострова фіксується рух військової техніки. Нагадаємо, в межах Луганської, Сумської, Харківської, Чернігівської та Житомирської областей атаки на прикордонні підрозділи, прикордонні наряди та пункти пропуску відбуваються з застосуванням артилерії, важкої техніки та стрілецької зброї, - повідомляють прикордонники.

У Прикордонній службі також повідомили, про атаки військ РФ на загони прикордонників Луганської, Сумської, Харківської, Чернігівської та Житомирської областей.

Між тим, за інформацією CNN, російські танки вторглись в Україну з території Білорусі.

За інформацією Генштабу ВСУ, на території Луганської області українські військові знищили два російські танки і декілька військових вантажівок в районі населенного пункту Щастя.

В МВС повідомляють, що російському наступу передують обстріли збоку артилерії, після чого через український кордон починає рухатись важка бронетехніка та танки.

Зокрема, російські військові перетнули український кордон в Чернігівській, Сумській, Луганській та Харківській областях.

Повідомляється про поранення деяких представників прикордонних загонів та українських військових.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний наказав військовим наносити максимальних втрат російським окупантам.

Сьогодні, 24 лютого, о 5.00 збройні сили Російської Федерації приступили до інтенсивного обстрілу наших підрозділів на сході, завдали ракетно-бомбових ударів по аеродромах у Борисполі, Озерному, Кульбакіному, Чугуєві, Краматорську, Чорнобаївці, а також по військових об'єктах. Водночас, агресор розпочав артилерійські обстріли території та населених пунктів України вздовж державного кордону та на кордоні з СОТ АР Крим, - повідомив Залужний.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?