Війська РФ завдали удару по Запоріжжю. Серед загиблих дитина
Категорія
Україна
Дата публікації

Війська РФ завдали удару по Запоріжжю. Серед загиблих дитина

Війська РФ завдали удару по Запоріжжю. Серед загиблих дитина
Джерело:  online.ua

Вночі 9 квітня російські війська атакували житловий будинок у Запоріжжі. Внаслідок атаки загинуло двоє людей, серед них 11-річна дитина.

Джерело: ДСНС

Як повідомляє секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв, ді російські ракети поцілили в один з приватних секторів міста і зруйнували будинок.

Загинули батько та дитина 2012 року народження, яка померла в кареті швидкої допомоги. Матір дитини врятували з-під завалів та госпіталізували.

Наразі вулиця відключена від газу та електрики. На місці працюють усі відповідні служби. Є два комунальних автобуси, у яких люди можуть зігрітися та випити гарячі напої.

Вибуховою хвилею частково пошкоджені сусідні будинки і вікна у поряд розташованих будівлях.

Станом на 8:00 рятувальники припинили пошук постраждалих та аварійно-рятувальні роботи.

На ліквідацію наслідків від ГУ ДСНС залучалося 35 чоловік особового складу та 7 одиниць пожежно-рятувальної техніки, від міської комунальної воєнізованої аварійно-рятувальної служби залучалося 11 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки, від Газової служби - 5 чоловік і 1 одиниця техніки, від Водоканалу - 5 чоловік і 1 одиниця техніки, від Обленерго - 3 чоловіки і 1 одиниця техніки.

Ситуація у Запорізькій області

За минулу добу у Запорізькі області загинуло 3 жителів області, ще 5 - отримали поранення внаслідок ворожих атак.

Запоріжжя, Оріхів, Гуляйполе та ще 15 населених пунктів стали цілями для російських снарядів: один ракетний обстріл, чотири авіаційні, п'ять атак БПЛА та 46 артобстрілів.

За добу зруйновано або пошкоджено кілька десятків об'єктів: квартир, будинків, господарчих споруд.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?