Військовий гелікоптер згорів після падіння в РФ - подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Військовий гелікоптер згорів після падіння в РФ - подробиці

Військовий гелікоптер згорів після падіння в РФ - подробиці
Джерело:  online.ua

На території Саратовської області Росії військовий гелікоптер Мі-8 впав та згорів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.

За оприлюдненою інформацією, інцидент стався неподалік від населеного пункту Соколове.

"Військовий вертоліт Мі-8 після зльоту з аеродрому спробував здійснити жорстку посадку, але вдарився об землю і загорівся", - інформує агентство.

Згідно з заявою заступника голови обласного уряду, жодна людина не зазнала пошкоджень внаслідок падіння. Офіційні відомості вказують на успішний вихід екіпажу з гелікоптера, що впав.

За даними міністерства оборони РФ, Мі-8 перекинувся, коли розганявся на аеродромі. Це могло спричинити руйнування стійки шасі.

Наразі відомо, що у локації аварії присутні спеціалісти та представники армійського командування. Вони вивчають обставини падіння гвинтокрилу та у майбутньому зроблять відповідні офіційні висновки.

Як повідомляв ONLINE.UA, у травні 2019 року на території Рівненщини впав військовий гелікоптер Збройних сил України. На борту апарату знаходилися чотири військовослужбовці. Усі вони загинули разом з командиром внаслідок аварії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?