Військові армії РФ жаліються на високі втрати в районі Кремінної — ГУР
Категорія
Україна
Дата публікації

Військові армії РФ жаліються на високі втрати в районі Кремінної — ГУР

Військові армії РФ жаліються на високі втрати в районі Кремінної — ГУР
Джерело:  online.ua

За інформацією з перехоплених представниками Головного управління розвідки Міноборони розмов російських військових злочинців армії РФ, ті жаліються на дуже високі втрати в районі Кремінної на Луганщині через регулярні влучні удари ЗСУ.

Джерело: Telegram ГУР

Що відомо про шалені втрати окупантів в районі Кремінної  

За словами одного з російських військових у перехопленній розмові, нещодавно на їхні позиції привезли близько 175 мобілізованих з Москви.

Однак позиції не були підготовлені для розміщення додаткової кількості військових і внаслідок чергового обстрілу ЗСУ в живих залищилось лише близько 90 росіян.

Привезли три БТРи зі 175 добровольцями на одну позицію. Нас як розпетрушило... залишилася сотка, якщо не 90. У мене курточка - це суцільний друшляк, я не розумію, як мені вчора пощастило. У новоприбулих офіцер теж мобік *банутий якийсь, він узяв їх, коротше, в ряд поставив по 5 метрів один від одного... ні окопів... у кожного по магазину. Наші-то паніку не хочуть роздмухувати, - розповідає російський військовий злочинець.

Росіяни не знають куди дітись від обстрілів ЗСУ в районі Кремінної

За його словами, позиції окупаційної армії в районі Кремінної перебувають під постійними обстрілами українських військових і невдовзі вони на цьому напрямку можуть опинитись в оточенні.

У них зараз просто йдуть батальйонами, ешелонами. Завтра Кремінної, післязавтра, кінець прийде ось цьому поселенню, вони все вже в кільце взяли, - підкреслив російський військовий.

Окупант розповідає, що вони не повинні були стояти на першій лінії, тим паче бути в складі штурмової бригади. Однак керівництво не зважає на це і кидає у бій.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?