Військові армії РФ зруйнували лікарню в Бахмуті
Категорія
Україна
Дата публікації

Військові армії РФ зруйнували лікарню в Бахмуті

Військові армії РФ зруйнували лікарню в Бахмуті
Джерело:  online.ua

Керівник Донецької ОВА Павло Кириленко повідомив про обстріл російськими військовими багатопрофільної лікарні в Бахмуті. 

Джерело: Telegram-канал Павла Кириленка

Що відомо про обстріли окупантів на Донеччині 

Сьогодні вранці росіяни обстріляли Бахмут з артилерії - потрапили в місцеву багатопрофільну лікарню інтенсивного лікування. На щастя, ніхто не постраждав, проте будівля частково зруйнована: пошкоджені дах і стіни, вибиті вікна, - зазначив Кириленко.

За його словами, окупанти обстрілюють цивільну інфраструктуру, прагнучі посіяти паніку серед місцевого населення.

Це - чистий терор проти мирного населення. Росія - держава-терорист! - наголосив Кириленко.

Російські окупанти минулої доби обстріляли кілька населених пунктів Донецької області. В результаті атаки загинули двоє цивільних, ще дев'ятеро отримали поранення.

Так, один цивільний загинув у Кліщіївці та ще один - у Торському. Ще дев'ять людей отримали поранення минулої доби.

Окрім цього, правоохоронці виявили тіла чотирьох цивільних, які загинули під час окупації: два у Діброві та два в Озерному.

У той же час керівник Рівненської ОВА Віталій Коваль повідомив, що внаслідок ворожих ударів по об'єктах енергетичної інфраструктури в регіоні без електропостачання залишаються 17 тис. споживачів з понад 174 тис.

Він зазначив, що на сьогодні до електропостачання підключили нові населені пункти Рівненського району: Зоря, Голишів, Радухівка, Сухівці, Дерев’яне, Клевань, Городок, Городище, Новоукраїнка, Біла Криниця, Бармаки, Великий, Малий Олексин, Житин, Котів, Антопіль, Шпанів, Шубків, Решуцьк тепер зі світлом.

Однак в Рівне очікуються віялові відключення світла з 16 до 23 години. Тривалість залежить від зростання навантаження в області та окремих ділянках споживання.

Почергово відключатимуться:

  • Північний (частинами - одні абоненти будуть з напругою, інші без);

  • автовокзал Чайка;

  • район автовокзалу на Київській;

  • район Радіозаводу;

  • Мототреку;

  • Новий двір;

  • 12 школа;

  • Покровський собор;

  • Грабник;

  • Гідропарк (Степана Бандери, Короленка, Замкова).

Де саме та в який час - надати інформацію неможливо. Тривалість і час відключення залежатиме від зростання навантаження, як в загальному по системі в області, так і на окремих ділянках споживання в тому чи іншому районі міста, - зазначив мер Рівне Олександр Третяк.

Електропостачання було успішно відновлено і у Хмельницькій області.

Ще тривають роботи для відновлення енергопостачання Рівненської, Черкаської та Волинської областей.

Зазначається, що 70 ремонтних бригад наразі ремонтують інфраструктуру після ракетних обстрілів.

Укренерго" був змушений віддати команду на обмеження споживачів  Києва, Київської, Чернігівської, Черкаської та Житомирської областей. Це необхідно, щоб уникнути перевантаження мереж в цих регіонах.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?