Військові РФ готуються до точкових ракетних ударів по Україні — ОК "Південь"
Категорія
Україна
Дата публікації

Військові РФ готуються до точкових ракетних ударів по Україні — ОК "Південь"

Військові РФ готуються до точкових ракетних ударів по Україні — ОК "Південь"
Джерело:  online.ua

За інформацією керівниці Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня Наталії Гуменюк, злочинна армія РФ готує нові ракетні атаки по Україні та може вдатись до точкових ракетних ударів.

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Що відомо про загрозу точкових ракетних атак армії РФ 

За словами Гуменюк, кількість ворожих кораблів із ракетами в Чорному морі та присутність підводних човнів свідчить про підготовку ворога до нових ракетних атак.

Якою вона буде - це вже залежить від тої тактики, яку обере командування ворога. Тому що вони вже зрозуміли, що масовані атаки - це не той результат, на який очікують. Це великі витрати і мала віддача. Тому, скоріш за все, вони використовуватимуть точкові атаки так, як це було по Кременчуцькому району, - зазначає очільниця прес-центру ОК "Південь".

Гуменюк підкреслила, що під час точкових ракетних атак ворог залучає авіацію, а також тримає напоготові ракетоносії у морі.

Таким чином окупанти намагаються заплутати українську протиповітряну оборону, відволікаючи увагу.

Вона попередила українців про можливі ракетні пуски та закликала не нехтувати сигналами тривоги.

Скількі кораблів з ракетами окупанти тримають у Чорному морі 

За інформацією речника Одеської ОВА Сергія Братчука, станом на ранок неділі, 5 березня, армія РФ вивела у море 2 надводних і 2 підводних судна-носії крилатих ракет.

За даними прессекретаря обласної військової адміністрації, ворог може атакувати Україну 24 "Калібрами".

Братчук також закликав громадян не нехтувати правилами поведінки під час сигналів повітряної тривоги.

Варто зазначити, що до укриттів необхідно прямувати одразу як починають вити сирени. Там слід перебувати, допоки не буде даних про відбій.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?