Військові РФ обстріляли пологовий будинок під Києвом
Категорія
Україна
Дата публікації

Військові РФ обстріляли пологовий будинок під Києвом

Військові РФ обстріляли пологовий будинок під Києвом
Джерело:  online.ua

Поблизу Києва снаряд російських окупантів під час чергового обстрілу влучив у пологовий будинок приватної мережі "Адоніс".

Джерело: Facebook-сторінка гендиректора мережі "Адоніс" Віталія Гіріна

Окупанти влучили у пологовий будинок під Києвом 

Приватний пологовий будинок розташований в селі Бузова на Житомирській трасі біля Києва. На щастя всіх, хто в ньому знаходився завчасно евакуювали.

Цей район вже кілька днів є місцем тяжких боїв українських військових з російськими окупантами, оскільки ворог намагається взяти Київ в оточення із заходу та південного заходу.

Всі питають, що з пологовим будинком. Спасибі за підтримку. У пологовий будинок потрапив снаряд, пошкодження великі, але будівля стоїть. Головне - не потрібно зараз їхати, когось забирати. Все в надійному місці та безпеці. Це точно, - зазначив Віталій Гірін.

Тим часом українські військові повідомили про знищення лише за одну добу 5 російських винищувачів та ворожого гелікоптера.

Під час нальоту окупантів на Васильків та Бровари винищувачі ЗСУ перехопили та збили два російські літаки, ще три літаки РФ були збиті комплексами С-300. Усього 28 лютого було збито 5 винищувачів окупантів, за попередніми даними це СУ-30 та СУ-35. Окрім цього, українські зенітники біля Києва збили крилату ракету та один вертоліт за допомогою зенітних комплексів БУК-М1, - повідомляють представники військового командування.

Протягом доби штурмовики СУ-25 знищували колони техніки російських окупантів у Київській та Житомирській областях.

Бомбардувальники СУ-24 М завдали 4 бомбових удари по танкових та механізованих колонах на Чернігівщині та поблизу Бердянська.

Беспілотниками "Байрактар" знищено танк та 2 ЗРК "БУК.

Між тим у селищі Дергачі Харківської області працівники поліції знищили два танки російських окупантів.

Ворожа техніка була знищена у той момент, коли військові РФ частково контролювали окремі ділянки Дергачівського району.

Українські військові, нацгвардійці, поліція, тероборона, громадяни ніколи не погодяться на окупацію України. Ми всі будемо нищити ворога, навіть на тих територіях, на які тимчасово вліз агресор, - нагалосили правоохоронці.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?