Військові РФ обстріляли село в Херсонській області
Категорія
Україна
Дата публікації

Військові РФ обстріляли село в Херсонській області

Військові РФ обстріляли село в Херсонській області
Джерело:  online.ua

Війська РФ перетнули адмінмежу Херсонської області з анексованим Кримом та ведуть наступ на південь України.

Джерело:  Telegram-канал МВС України.

РФ розпочала наступ на півдні України

В МВС повідомили про обстріл села Преображенське на території Херсонської області. У наслідок обстрілу, як повідомляється, загинув військовослужбовець з прикордонного загону.

В результаті обстрілу з ракетних систем залпового вогню з території тимчасово окупованого Криму позицій прикордонників в районі населеного пункту Преображенка в Херсонській області один прикордонник загинув. Інформація про інші жертви встановлюється, - повідомляють представники МВС.

Фото - facebook.com/mod.mil.rus

Повідомляється також, що під обстріл потрапив об'єкт прикордонників у Київській області.

Ворог атакує не тільки підрозділи на кордоні, а й об'єкти в тилу. Стався обстріл одного з об'єктів Держприкордонслужби в Київській області. Ймовірно, з ракетного озброєння, - повідомляють в МВС.

Тим часом прикордонники повідомили, що прикриваючись символікою ОБСЄ у Луганську область вторглась колона російських танків. Наразі йде бій з ворогом.

На Луганщині на рубежі Красна Талівка, Мілове, Городище зайшли колони російських танків. Ворог підступно виставив в перед колони автомобілі білого кольору з символікою ОБСЄ. Наразі на цьому рубежі йдуть бойові дії, - повідомляють прикордонники.

У Центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки заявили про повернення під контроль населенного пункту Щастя в Луганській області.

Щастя відбито, противник зазнав втрат. М.Щастя (Луганська область), яке було атаковано російським агресором, відвойовано. При спробі нападу знищена техніка і вбито біля 50 ворогів. Щастя в наших руках! - повідомляють представники Центру.

У Херсонській області загони прикордонної служби ведуть бій з російськими окупантами.

Прикордонні підрозділи діють відповідно до ситуації, що розгортається на ділянках відповідальності та у взаємодії з усіма силами оборони. В районі населених пунктів Копані та Іваново Херсонської області військовослужбовці ведуть бій з противником, - повідомляють у Державній прикордонній службі України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?