Військові РФ зайшли у Скадовськ і вимагають не проводити мітинги
Категорія
Україна
Дата публікації

Військові РФ зайшли у Скадовськ і вимагають не проводити мітинги

Військові РФ зайшли у Скадовськ і вимагають не проводити мітинги
Джерело:  online.ua

9 березня зранку до Скадовська в Херсонській області зайшли військові РФ, вони винесли комп'ютери з міської ради, а також не пускали місцевих мешканців до пам'ятника Тарасові Шевченку.

Джерело: звернення мера Скадовська Олександра Яковлєва

Військові РФ зайшли в Скадовськ і поїхали

З свідченнями місцевих, о 9-й – на початку десятої до центру міста заїхали 8 машин, 10 людей побігли до міськради й вибили двері до міськради. На машинах – нібито знак "z".

Також вони сказали закрити всі магазини.

Мер Скадовська розповів, що окупанти винесли з міськради всі комп'ютери.

Завітали військові невідомого роду військ і забрали у міській раді всі комп'ютери та поїхали. Влаштували тут розгром. Травмованих немає, - каже мер.

До цього на території міста їх не було. Вони зайшли сьогодні зранку. Вже військові зараз вийшли з міста, поставивши свої вимоги, - сказав Яковлєв.

Єдиною вимогою російських військових є не збиратися на мітинги.

Зрозуміло, що умова ця складна. Ми всі вважаємо, що Скадовськ – це Україна. Але зараз навколо нас військові із зброєю і вони нам сьогодні диктують такі умови. Я розумію, що у кожного кипить в душі, але хочу, щоб кожен зрозумів, що стоїть на кону. Це фактично спокій, наскільки він можливий зараз, в нашому місті. Закликаю усіх зберігати спокій, - сказав мер.

Нагадаємо, що наразі єдиним тимчасово захопленим обласним центром в Україні є Херсон, там українці масово проводять мітинги проти російських загарбників.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?