Військових Росії засікли під час штурму сирійської Пальміри: опубліковані фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Військових Росії засікли під час штурму сирійської Пальміри: опубліковані фото

Військових Росії засікли під час штурму сирійської Пальміри: опубліковані фото
Джерело:  InformNapalm

Серед учасників штурму сирійської Пальміри були зафіксовані російські військові.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Информнапалм».

Так, стало відомо, що у сирійській війні бере участь не лише російський спецназ, але й великі з'єднання зведеного угруповання у складі Морської піхоти ВМФ та Сухопутних військ з 3-х військових округів — гаубічних і реактивних артилерійських дивізіонів, ротно-тактичних групп зі складу важких і легких мотострілецьких бригад, сегмента управління і забезпечення.

При тому у соціальних мережах росіяни активно хваляться своєю участю у цій війні.

«Судячи з фотоматеріалу, отриманому нами у результаті розвідки профілей соціальних мереж російських військових, російські сухопутні війська (а не спецназ, як заявляли кремлівські генерали), безпосередньо приймає участь у цих боях», — говориться у розслідуванні.

Також волонтери зазначили, що фото з зони бойових дій у Сирії були завантажені на сторінку російського військового Сергія Гаврилова.

«Більшість фото свіжі, частина з них з викривленнями і без обличч, але факт присутності росіян під Пальмірою наглядний», — резюмували вони.

Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше була опублікована думка про те, що ІДІЛ і «руськіій мір» виконують одні й ті ж самі завдання Кремля.













Фото: «Информнапалм»

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?