Військових Росії зловили на складанні доповідей про вбивства українців
Категорія
Події
Дата публікації

Військових Росії зловили на складанні доповідей про вбивства українців

Військових Росії зловили на складанні доповідей про вбивства українців
Джерело:  online.ua

Військові з Російської Федерації опублікували в мережі відомості, згідно з якими можна зробити висновок, що російські артилеристи випускали снаряди по житловому будинку на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter «Рогозін-на-орбіті».
«Російські артилеристи пишуть доповіді з бойового досвіду вбивства українців на Донбасі», - написав користувач Twitter «Рогозін-на-орбіті» і опублікував відповідні скріншоти.




Зокрема, в російських презентаціях «Про створення розвідувально-вогневого комплексу з БЛА «Орлан»-10 для виконання особливо важливих завдань» зазначено, що зі зброї було завдано удару по житловому будинку, розташованому в 300 метрах від «лінії бойового зіткнення», звідки по росіянах нібито вівся обстріл.
У Twitter також опубліковано посилання, де можна подивитися тексти подібних доповідей.
Як повідомляв ONLINE.UA, колишній бойовик так званої ДНР, учасник програми Служби безпеки України "Тебе чекають вдома", розповів про те, що під виглядом "гуманітарних конвоїв" з Росії на Донбас завозилася зброя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?