Військовий експерт анонсував "злив" бойовиків Донбасу
Категорія
Україна
Дата публікації

Військовий експерт анонсував "злив" бойовиків Донбасу

Військовий експерт анонсував "злив" бойовиків Донбасу
Джерело:  online.ua

В реакції Росії і ватажків окупаційних "влади" Донбасу на  введення поліцейської місії ОБСЄ на непідконтрольні Україні території, запідозрили швидкий "злив" бойовиків.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook військового експерта, координатора групи "Інформаційне опір" Костянтина Машовця.


Військовий експерт зазначив, що заява президента Росії Володимира Путіна про згоду на введення поліцейської місії ОБСЄ і  агресивна заява ватажка бойовиків так званої ДНР Олександра Захарченко  вийшли майже одночасно.


"Одночасна... згода Путіна на поліцейську місію на Донбасі... і агресивна заява Захарченко про "неприйняття будь-якох збройної миротворчої місії на Донбасі"... це дуже красномовний показник...", - написав координатор "Інформаційного опору".


"Судячи з усього, гіпотетичний "злив" переходить в практичну площину... чи буде показова порка орків... (потім нехай нарікають самі на себе...) тепер залежить від самих орків і... доброї волі Карліто... дуже, до речі, красиво... вмиває руки... ", - додав Костянтин Машовець.


"Активно запасаємося поп-корном і бадьорими напоями...", - закінчив військовий експерт.


Як повідомляв ONLINE.UA, російський драматург, публіцист і блогер  Володимир Голишев передбачив швидкий відхід військ Путіна з території окупованого Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?