Військовий експерт Іван Ступак пояснив феномен Чорнобаївки
Категорія
Україна
Дата публікації

Військовий експерт Іван Ступак пояснив феномен Чорнобаївки

Військовий експерт Іван Ступак пояснив феномен Чорнобаївки
Джерело:  online.ua

Російська армія окупувала українське селище Чорнобаївка, що у Херсонській області, ще у перші дні війни, однак тоді окупанти навіть не підозрювали, що воно стане одним із символів непереможності й хитрості українців, а також недалекоглядності росіян. Військовий експерт Іван Ступак озвучив свою версію того, чому загарбники постійно перекидали свою техніку до Чорнобаївки, попри потужні удари ЗСУ.

Джерело:  ютуб-канал online.ua 

У чому полягає феномен Чорнобаївки

Військовий експерт Іван Ступак відверто зізнається, що у нього немає точної інформації, чому російські загарбники стільки разів перекидали свою техніку до Чорнобаївки, знаючи, що її усю знищать Збройні сили України.

Можливо, це зручність. Коли перший раз прилетіло з боку ЗСУ, то вони посилили ППО - поставили С-300, С-400 й повірили в те, що більше нічого не залетить. Але знову ж залетіло. Потім росіяни провели роботу над помилками та перейшли до посиленого контррежиму, тобто почали фільтрувати місцеве населення. Вони навіть прочісували будинок за будинком у пошуку українських диверсійних груп, колишніх або чинних працівників поліції, ДБР, НАБУ, СБУ, які могли наводити наш вогонь на техніку окупантів у Чорнобаївці. Росіяни вірили в те, що свої завдання виконали, якихось 50 людей виловили й думали, що вже точно більше нічого не прилетить. Але наші все одно накривали росіян раз за разом, — зазначив Іван Ступак.

За словами війського експерта, лише так він може пояснити феномен Чорнобаївки й те, що окупанти постійно розміщували там свою техніку.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?