Військовий експерт назвав єдину умову відновлення наступу РФ на Київ
Категорія
Україна
Дата публікації

Військовий експерт назвав єдину умову відновлення наступу РФ на Київ

Військовий експерт назвав єдину умову відновлення наступу РФ на Київ
Джерело:  online.ua

За словами українських розвідників, незабаром можуть відновитися спроби наступу армії РФ на Київ та Харків. Однак військовий експерт Олег Жданов переконаний, що це можливе лише за однієї умови – якщо окупанти отримають якісь успіхи на Донбасі.

Джерело: "24 Канал"

Жданов заявив про єдину умову відновлення наступу РФ на Київ

Військовий експерт звертає увагу на те, що після відступу окупантам майже нереально знову піти на українську столицю.

Йти з Харкова – це найдовший маршрут до столиці. Найближчий був через Чорнобильську зону, але пройти там другий раз – це майже нереально, – пояснив Олег Жданов.

Експерт також нагадав, що зараз російські війська активно перекидаються на Схід України.

Єдиний варіант, коли окупанти можуть розпочати наступ на Київ чи Харків – це якщо вони на Сході України будуть мати якісь успіхи. Тоді вони можуть розвивати наступ в сторону Харкова чи Києва, – наголосив Олег Жданов.

За словами Олега Жданова, наразі головне питання тут в тому – якщо вони будуть мати успіх.

Поки що ми тримаємо оборону, і в нас є всі шанси поступово перемолоти російську навалу до стану, коли вони втратять наступальний потенціал, – підкреслив він.

Що важливо розуміти, ЗСУ уже готуються до можливого повернення армії РФ на Північ України. Оборонні рубежі встановлюють якомога далі від Києва для того, щоб противник не зміг раптово зайти в місто.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?