Військовий експерт назвав реальні втрати кремлівської армїі у війні проти України
Категорія
Україна
Дата публікації

Військовий експерт назвав реальні втрати кремлівської армїі у війні проти України

Військовий експерт назвав реальні втрати кремлівської армїі у війні проти України
Джерело:  online.ua

За словами колишнього керівника Служби зовнішньої розвідки України, генерала Миколи Маломужа, кремлівське керівництво цинічно бреше про втрати власної армії у війні.

Джерело: телеканал"Freedom"

Втрати окупантів остаточно деморалізували кремлівську армію

Більше 55 тисяч убитими та 60-70 тисяч пораненими. Повернутися у стрій зможуть тільки 10%. 90% – без ніг, без рук, з важкими пораненнями, каліцтвами. Всього близько 100 тисяч убитих і поранених, які сьогодні вже не беруть участь у війні. Одні – у мішках поїхали, інші – на лікуванні, - зазначає Маломуж.

На його думку, оголошення про проведення часткової мобілізації на території РФ - це агонія путінського режиму.

Ми говорили, що вона настане у будь-якому випадку, тому що Путін, почавши війну, фактично відкрив ящик Пандори та створив нам умови для знищення агресора і у перспективі, звичайно, для падіння режиму. У Росії не виявилося резервів. Путін подивився, що найближчими місяцями може бути повне звільнення України і повна поразка РФ. Що робить Путін? З одного боку намагається шантаж задіяти через атомну електростанцію і, можливо, ядерний шантаж. Не спрацювало... Зараз він намагається показати, що це ще нічого не починалося... але резервів немає ... високоточної техніки, озброєння і боєприпасів, які давали б перспективу дуже потужних перемог, немає, - зазначив Маломуж.

Росіяни тікають від кремлівської мобілізації

В РФ розпочалось проведення оголошеної Кремлем часткової мобілізації. Однак не всі горять бажанням померти на війні. У Благовєщенську росіянин настільки не хотів служити, що вистрибнув з вікна військкомату.

Так, один з мобілізованих втік з військкомату в Благовєщенську. Росіянин зрозумів, що навряд чи його випустять з будівлі, а тому вистрибнув з другого поверху. Чоловікові вдалося втекти, тепер його розшукують.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?